woensdag 22 juni 2011

sokken


Posted by PicasaDeze sokken heb ik gebreid voor een vriendin van mij als kado voor haar verjaardag.Erbij heb ik een bol sokkenwol en breipennen gedaan,kan ze lekker zelf aan de slag.Verder heb ik m'n blog een beetje opgeleukt.Hoop dat jullie het leuk vinden.Deze keer niet zoveel foto's maar ach het is tenminste iets :) dit was het voor nu,bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Groetjes Nora

7 opmerkingen:

Hanneke zei

Mammie!!! :)
Ben ook heel erg blij met de sokken die je voor mij hebt gemaakt!!! Heb ze al vaak aangehad in bed als ik koude voeten heb.
Kus!

Corry zei

Nora lekker warm, nu vooral met dit rot weer, maar vooral zijn ze ook nog hartikke leuk. Ik heb voor een paar jaar terug me gewaagd aan sokken en toen voor mezelf en kleindochter maar daar is het bij gebleven.
Groetjes Corry

Miranda zei

Super leuke sokken!!!

Fijn weekend!

Jolanda zei

leuk!!!!heeeeel gaaf,mooie kleuren.
Fijn weekend!!

scrappy jen d zei

Lieve Nora,
Wat een geweldig cadeau! Wat knap, dat je zulke mooie sokken breit!Ik heb het ooit geleerd, maar ik kan er niets meer van! Een trui en een vest gaat nog lukken, maar die hielen???
Het ziet er fantastisch uit!
Zijn jullie nog lekker aan het scrappen met het groepje?
Wat heb ik toendertijd een heerlijke dag gehad bij jou!
Hier dus alles ok.
Liefs, Jen.

Het zonnetje in huis zei

Hallo Nora,

je blog layout is leuk, en die poezen , wat een schatjes, of is het er maar ééntje, neen toch hé ??

Wat een leuke sokken voor je vriendin !

Groetjes, Jaimie

Anoniem zei

Jij hebt ook een leuke site Nora, ben je nog maar net begonnen met quilten, of heb ik niet ver genoeg terug gekeken op je blog?