maandag 28 juli 2008

kaarten





Heb een andere foto op m'n blog gezet ,mijn nicht was hier en vond de foto die er eerst op stond te streng ,dus hebben we heel wat foto's gemaakt met veel gekke bekken natuurlijk en veel gelachen maar er is toch iets goed uitgekomen dus tata hier is hij dan .Ben ondanks de warmte toch nog aan het scrappen geslagen .ff een paar kaartjes om te laten zien.Dit was het weer bedankt voor het kijken tot de volgende keer .

donderdag 24 juli 2008

puzzel




Heb nu een houten puzzel in de opruiming bij de kruidvat gekocht.En heb er een kattenpuzzel van gemaakt.Ik denk dat ik ze uiteindelijk vastplak kan ik hem ergens in m'n hobbykamer ophangen.Verder heb ik nog wat kaartjes gemaakt dit was het weer bedankt voor het kijken groetjes Nora

maandag 21 juli 2008

kaartjes








Ben gister bij Marije geweest met Jeanet ,Tamara en Esther was super leuk ,heb wat kaartjes gemaakt zal ze ff laten zien .Moest iets eerder weg want m'n dochter was jarig en moesten nog naar Epe .Het was een drukke gezellige dag voor herhaling vatbaar.bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

vrijdag 18 juli 2008




Gister is de kit van paper & pictures binnen gekomen erg gaaf .Ga het weekend scrappen bij marije neem de kit denk ik mee ( lekker kaartjes maken ).Dus na het weekend zijn de kaartjes op m'n blog te zien .Verder heb ik een kaartje voor de schoonzus van Hanneke gemaakt ze is bevallen van een zoon ,heb het kaartje ook binnenin gescrapt. Zo dit was het weer bedankt voor het kijken tot de volgende keer.

woensdag 16 juli 2008

layout



Hier een l.o. van onze katten , de l.o. van 2005 is minoes die we gekregen hebben toen ze 4 weken was en maar 300 gram woog .Een jaar later minoes met 5 kittens het was moeilijk om foto's te kiezen ,ik heb er zoveel dat ik wel 10 boekjes kan maken maar heb toch een keuze gemaakt .Van de 5 kittens zijn er twee weggegaan ,en 1 is er na 9maanden overleden de rest hebben we nog, waar ik binnenkort nog weleens wat van laat zien .bedankt voor het kijken en tot de volgende keer

zondag 13 juli 2008

kaartjes







Ben gister een dag naar m'n nicht in Loenen geweest.Was hartstikke gezellig ,en zijn in Hilversum lekker wezen winkelen .heb er in de hobbywinkel papier en cuttlebugmallen gekocht ,en vandaag maar wat kaartjes gemaakt heb dus weer wat om te laten zien groetjes en tot de volgende keer

vrijdag 11 juli 2008

kaartjes







Heb vandaag nog ff 2 kaarten gemaakt , met de nieuwe stempels die ik vandaag heb gekregen.De stempel van de kat met tekst moet ik nog gebruiken dat wordt in het weekend,dus misschien volgende week een kaartje op m'n blog van de kattenstempel .

woensdag 9 juli 2008

Layout


Heb een layout van onze zoon Gijs gemaakt. Zijn grootste hobby is motorcrossen ,hier heeft hij gewonnen bij een uitwisselings wedstrijd .

dinsdag 8 juli 2008

nieuw

ben net begonnen met een blog. Jeanet,Tammie en marije zaten echt te zeuren wanneer ik begon ,dus hier ben ik .